Vloggen

Dat ik filmpjes maak op mijn gelijknamige YouTube kanaal EliseDingen wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat mijn vriend en ik een vlogkanaal hebben?

Deze vlog kwam vanochtend online. Jeroen doet de edit van de video’s op dit kanaal, wat overigens JongBelegen heet. Zelf kan ik altijd wel lachen om hoe de video’s uiteindelijk worden. Misschien een tikje anders dan bij andere vloggers, maar dat vind ik juist wel leuk 🙂

We vloggen niet dagelijks maar hebben sinds een paar weken nu wel weer vaste upload dagen. Maar het allerleukste vind ik zelf toch wel de reisvlogs. Niet dat we daar al heel veel van gemaakt hebben, haha. Maar toen we bijvoorbeeld in het voorjaar naar Praag gingen hebben we daar iedere dag gevlogd.

Hierboven een willekeurige Praag vlog, maar als je hier klikt krijg je de hele playlist te zien. Misschien dat je het leuk vindt om terug te kijken.

Kende jij ons vlogkanaal al?

Een gedachte over “Vloggen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *