Workshop Stempels Maken!

21 oktober is het zo ver. De eerste workshop Stempels Maken van Mila-Made in het leukste winkeltje van Leeuwarden, aka Kabinett. En ik mag er bij zijn, hoera!workshop-stempels-foto4
Dat ik graag creatief bezig ben hoef ik je niet meer te vertellen. Ook werken met stempels vind ik erg leuk. Je kunt wel begrijpen dat ik zo’n workshop als deze helemaal zie zitten!

Ik ben benieuwd of ik er iets van zal bakken. In tegenstelling tot tekenen, waar je met je potlood alles als het ware ”opbouwt”, moet ik nu juist dingen weg gutsen tot er ontstaat wat ik in gedachte had. Juist omdat ik nog nooit eerder zoiets gedaan heb lijkt het mij zo leuk!

Op de website vond ik het verloop van de avond:

– Uitleg over het maken van stempels, met een aantal handige tips en trucs.
– Aan de slag. Maak onder begeleiding van Jamilla je eigen stempels.
– Teken zelf je eigen stempel, maak gebruik van een aantal sjablonen of haal inspiratie uit bijvoorbeeld boeken. Je kunt ook je eigen logo of illustratie om toveren tot stempel! Neem dan wel jouw design mee naar de workshop! 
– Ga je voor meerdere standaardformaat stempels (zo’n 4-6 stuks uit een rubber), of wil je juist liever een megagrote stempel voor bijvoorbeeld een project? Houd er rekening mee dat je zo’n 2 uur de tijd hebt.
– Eenmaal klaar, wordt de mooiste stempel (indien je meerdere hebt gemaakt) op een houdertje bevestigd en ga je je stempel(s) testen op een mooi kaartje.
– Werken op een lege maag gaat natuurlijk niet. Ook aan een hapje en drankje wordt gedacht.
workshop-stempels-foto3

Aan het eind van de workshop krijg je je maaksels mee. Daarnaast ontvang je van kabinett & Mila-made een leuke goodiebag!  Ah, leuk! Ben ik trouwens de enige die stiekem een beetje een sucker is voor goodiebags? 😉 hihi!

Volgens mij wordt het een gezellige en creatieve avond. Iets nieuws en crafty leren, dáár sta ik altijd voor open. Ik heb er zin in!
Ik was ook al druk aan het nadenken over wat voor stempel ik zelf wil gaan maken. Misschien een kat? Of een cactus? Of misschien wel de letter ‘E’?
workshops-stempels1
Gelukkig is er inspiratie genoeg te vinden, dat scheelt weer. En ik heb nog tot komende vrijdag, 21 oktober, de tijd om na te denken. Want dan, om 19:30, begint de workshop. Zie ik jou daar ook? 🙂

Kijk hier voor meer informatie over de workshop.

3 gedachtes over “Workshop Stempels Maken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *