De kleine dingen

Genieten van de kleine dingen. Het is bijna een cliché maar toch zó verschrikkelijk waar. Ik kan zelf ontzettend genieten van de kleine dingen. De meest simpele dingen die een dag toch zo veel fijner kunnen maken.

img_4192
Een lekkere cappuccino drinken. Zelf ben ik geen ‘vaste’ koffiedrinker. Ik heb niet mijn dagelijkse kopje(s). Maar ik vind het wel erg lekker en gezellig om dan een goede cappuccino met een wolk zachte melk schuimlaag er op te drinken.
img_4290
Bloemen! In het park, in een (pluk)tuin of bij mij thuis. Grote bossen of kleine steeltjes, ik ben er dol op!
img_4408
Zelfgemaakte baksels die goed uitpakken. Ik vind het leuk om iets te bakken of te bereiden. Maar het opeten van een recept dat goed uitpakt vind ik stiekem nog net iets leuker 😉
img_4455
Kaarsjes, gezellige lichtjes. Ik ben er dol op. Ik zie de herfst dan ook niet als ”het wordt eerder donker” maar meer als ”ik mag alweer eerder de kaarsjes aan doen”.
img_4460
Een kaartje, snailmail of andere leuke post. Ik ben er dol op! Voor SnailMail Sunday, een serie over post op mijn Youtube kanaal, krijg ik vaak de mooiste kunstwerkjes! Maar ook een kaartje van familie of vrienden vind ik erg leuk.
img_4485Wanneer je nagellak bij de rest van je outfit past. Love it! Ik ben dan wel geen modemeisje maar hier kan ik super blij van worden!

Welke kleine dingen maken jou blij?

4 gedachten over “De kleine dingen”

  1. Ik kan ook echt van die kleine dingen genieten. Een mooie plant, gezellige kaarsjes, bloemen, gezellig samen iets drinken. Dat zijn echt te dingen die het leven leuker maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *