Review – Action Twinmarkers

DSC05745
Een relatief nieuw product bij de Action maar nu al ontzettend populair. Op Instagram zag ik ze al een aantal keer voorbij komen. Toen ik hoorde dat deze stiften ook nog wel eens dupes konden zijn van de niet zo goedkope Copic markers kon ik mijzelf niet meer inhouden. Ik moest naar de Action!

DSC05735
De stiften komen in pakjes van 3 stuks in dezelfde kleursoort. Per pakje betaal je €0,95. Ik nam twee pakjes mee.

DSC05737DSC05741
Dit zijn de kleuren die ik heb. Vooral de roze tinten lijken zo net lipsticks 😉

DSC05742
Zoals de naam al doet vermoeden hebben de Twinmarkers twee verschillende punten. Een wat fijnere punt en een markeerstift punt, om het zo te noemen.

DSC05751 DSC05752
Natuurlijk swatch ik de stiften ook nog even voor jullie. Van boven naar onder: 14 Vermilior, 5 Cherry Pie, 8 Rose Pink. En de blauwe tinten: 61 Peacock Green, 64 Indian Blue, 67 Pastel Blue.

Of de Twinmarkers net zo goed zijn als Copic markers durf ik je niet te zeggen. Zelf heb ik namelijk nog nooit met Copic markers gewerkt. Maar ik kan je wel zeggen dat ik de Twinmarkers tot nu toe fijn vind!
De twee verschillende punten vind ik erg handig, de kleuren zijn mooi en passen goed bij elkaar en het effect van de markers doet mij een klein beetje denken aan het effect van waterverf.

Naast deze tinten zijn er nog een aantal andere varianten namelijk groen, geel, paars en nog een blauwe variant. Wil je ook een pakje bemachtigen? Race dan naar de Action want ik voorspel dat ze snel uitverkocht zullen zijn!

4 gedachten over “Review – Action Twinmarkers”

    1. Ik duim voor je! Als je ze hebt moet je ze eens op glad papier uitproberen. Zoals de achterkant van een flyer bijvoorbeeld.

      1. Ooh goeie tip, hoogglans papier. Ik ben op youtube al aan het kijken geweest hoe men afbeeldingen inkleurt met de dure stiften en ik wil dan later het met de stiften van de Action gaan proberen. Als ze goed zijn kan dat heel mooi worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *