Met de post – Lang leve de zomerswap!

DSC05837Al een paar weken stond maandag 4 juli dik gedrukt in mijn agenda. Ik doe mee aan de Lang leve de zomerswapVoordat ik mijn swap vanmiddag naar het postkantoor bracht heb ik er nog een aantal foto’s van gemaakt. Het leek mij leuk om die vandaag met jullie te delen!

DSC05839
Eerder deed ik al een aantal keer mee met Instaswap. Een uitwisseling van post waarbij je een aantal kleine cadeautjes stopt. Door de organisatie krijg je een Instagram account aangewezen van een andere deelnemer en zo kun je kijken wat diegene bijvoorbeeld leuk vindt (en wat niet!).

Nu was er de Lang leve de zomerswap van bloggers Szaar en Studiobabsie, die ik beide volg op Instagram. Mede door het thema zomer leek het mij erg leuk om hier aan mee te doen. Wat ik een absoluut pluspunt vind aan deze swap is dat je bij het aanmelden een paar vragen moest beantwoorden, zoals waar word je blij van? En waar niet van? Zo geef je je swapmaatje toch al iets meer handvaten van wat bij je past. Een goed idee, vind ik! Want sommige mensen delen niet zoveel op Instagram. Probeer dan nog maar eens iets toepasselijks te verzinnen..

DSC05844Gelukkig had mijn swapmaatje een vrij duidelijke beschrijving gegeven van wat ze wel en niet leuk vond. Onder andere flamingo’s, quotes en eten & drinken zijn thema’s die zij leuk vond en wat ik ook in de swap heb terug laten komen. Ik kan natuurlijk geen maaltijden opsturen maar bijvoorbeeld wel zomerse servetjes en vrolijke rietjes, om een voorbeeld te noemen. En voor het flamingo tintje heb ik onder andere mijn nieuwe flamingo washi tape gebruikt waar ik laatst al over schreef.

DSC05841Morgen komt mijn swap als het goed is aan. Ik hoop dat ze mijn mix van gekochte en zelfgemaakte cadeautjes leuk vindt. We zullen het zien. Ik heb in ieder geval veel lol gehad in het bedenken van wat ik op kon sturen en het vervolgens mooi in te pakken. Oh! En zeer waarschijnlijk heeft de postbode morgen ook een swap voor mij. Spannend!

3 gedachten over “Met de post – Lang leve de zomerswap!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *